Inrichters met twee voeten op de grond

Hieronder stellen wij ons kort aan u voor. Wij maken natuurlijk graag in levende lijve kennis.

74bbe30215 “Ik ben Jeroen Damen, 48 jaar, en heb mijn opleiding tot architect gevolgd aan de TU in Eindhoven. Ik heb uiteenlopende banen en werkzaamheden gehad; binnen en buiten de bouwwereld, in het bedrijfsleven en voor de overheid. Als architect, als adviseur, als bemiddelaar, als ontwikkelaar en als leidinggevende. Daarnaast ben ik altijd fanatiek zelf-bouwer geweest, ook voor anderen.

Vanuit opgedane kennis en ervaring, kies ik er met De Binnendienst heel bewust voor om dagelijks precies dát te doen waar ik echt van geniet. Hierin kan ik alles combineren wat ik tot nu toe geleerd heb in mijn leven.
Mijn gezin en familie is belangrijk voor mij. Met mijn vrouw en onze twee kinderen – 15 en 17 jaar – woon ik gelukkig en met veel plezier in ons zelf gerenoveerde en verbouwde huis in Geldrop. In Brabant, waar ik geboren (Breda) en opgegroeid ben.”

b1d38dec11“Mijn naam is Rini Bongers, ik ben 48 jaar en ik ben van jongs af aan dingen aan het maken. Dat is begonnen met houten bootjes en is uitgegroeid tot klussen als het maken van een badkamer. Na mijn studie Natuurkunde aan de TU in Eindhoven heb ik gedurende 18 jaar verschillende functies vervuld in de IT sector, waarvan de laatste 6 jaar als ondernemer.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en begin 2014 ben ik een opleiding tot meubelmaker begonnen. Daar heb ik zoveel lol in dat ik besloten heb om van interieurs mijn beroep te maken. Ik vind het leuk om samen met een klant een idee uit te werken en dit vervolgens uit te voeren. Met mijn vriendin woon ik in Eindhoven, in een historisch huis dat we samen opgeknapt hebben.”